Het nieuwe koord met fluweeleffect

Maak kennis met het gloednieuwe gehaakte koord voor tassen

Met trots presenteren we onze revolutionaire lanyard: de nieuwe ster in de DIY-wereld voor het maken van gehaakte tassen zoals je nog nooit eerder hebt gezien! Dit sleutelkoord is met zorg en passie gemaakt in ons bedrijf in Italië en is een waar juweeltje van innovatie en stijl.

Verkrijgbaar in niet minder dan 26 adembenemende kleuren, biedt het een perfect palet voor elk ontwerp, smaak en creativiteit. Van neutrale en elegante tinten tot levendige en felle kleuren, je vindt altijd de juiste tint om je aangepaste tassen te maken die iedereen op het eerste gezicht zal overtuigen!

Maar de echte magie van dit koord begint op het moment dat je het breit! Eenmaal gemaakt krijgt het garen een uniek fluweelachtig effect, dat doet denken aan de verfijning van chenille. Dit effect geeft je creaties een echt verrassend vleugje zachtheid en luxe. Stel je een tas voor die niet alleen opvalt door de felle kleuren, maar ook een onvergelijkbare tactiele sensatie geeft.

Het geheim achter dit wonder? Het is de samenstelling van ons koord: 100% polypropyleen met een speciaal trilobaal vezelgedeelte. Dit technische detail zorgt voor een glanzende, onweerstaanbare afwerking, waardoor het eindproduct niet alleen mooi, maar ook buitengewoon sterk en duurzaam is. Dankzij deze speciale bewerking zal elke tas die je creëert schitteren in zijn eigen licht, zonder dat dit ten koste gaat van de praktische en robuuste eigenschappen die nodig zijn voor dagelijks gebruik.

Waarom kiezen voor ons sleutelkoord?

  • Fluweelachtig en glanzend effect: een perfecte combinatie van elegantie en moderniteit.
  • Made in Italy: Met zorg en passie gemaakt in een van de meest innovatieve productiefaciliteiten van Italië.
  • Sterkte en kwaliteit: Polypropyleen is een robuust materiaal, perfect voor duurzame tassen.
  • 26 droomkleuren: absolute creatieve vrijheid voor elk project!

Of je nu een beginner bent of een echte expert in de wereld van het haken, met ons koord kun je buitengewone tassen maken die gemakkelijk te bewerken zijn en indruk zullen maken door hun originaliteit en kwaliteit. Elke tas die je maakt zal een uniek handgemaakt meesterwerk zijn, dankzij de superieure kwaliteit van ons garen en het exclusieve effect dat alleen wij je kunnen bieden.

Kies het beste voor je projecten, kies voor onze made-in-Italy lanyard!