“Pearl” koordlampje

11.00 (IVA esclusa)

1 verpakking komt overeen met 200 gram Het product kan al besteld worden, maar we leveren vanaf maandag 23 september.  

EAN: N/A Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Het nieuwe gehaakte tassenlint is ontworpen voor diegenen die unieke accessoires van hoge kwaliteit willen maken.
Dit lint wordt gekenmerkt door een verfijnd ontwerp dat functionaliteit en stijl combineert: de zijkanten zijn gemaakt van gekleurd polypropyleen, een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en lichtheid, terwijl het centrale deel is verrijkt met parelmoer lurexgaren.
Dit laatste element geeft het lint een unieke glans die het licht op een natuurlijke manier weerkaatst, waardoor het eindproduct een lichtgevend en geraffineerd effect krijgt.
Het contrast tussen het ondoorzichtige polypropyleen en de glans van het parelmoeren lurex creëert een perfecte balans tussen elegantie en moderniteit, waardoor dit lint ideaal is voor gehaakte tassen die opvallen door hun verfijnde stijl.
De kwaliteit van het gebruikte garen garandeert ook een lange duurzaamheid, waardoor de lurexglans intact blijft, zelfs na langdurig gebruik.
Dit lint wordt volledig in onze ateliers in Italië gemaakt en weerspiegelt de uitmuntendheid van het Italiaanse vakmanschap, dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en onderzoek naar innovatieve materialen.
Ons lint is verkrijgbaar in een palet van 16 verschillende kleuren en biedt een breed scala aan opties om aan elke creatieve behoefte te voldoen.
Van de meest klassieke en sobere tinten tot de helderste en meest levendige, je kunt de perfecte kleur kiezen om je haakprojecten tot leven te brengen.
Elk detail is ontworpen om gemakkelijk en prettig te werken, zodat je professionele resultaten krijgt, zelfs voor degenen die nieuw zijn in de haakkunst.
Met een combinatie van hoogwaardige materialen en een veelzijdig kleurenpalet is ons haakzaklint de ideale keuze voor wie op zoek is naar een accessoire dat esthetiek en functionaliteit combineert en handgemaakte creaties een onnavolgbaar vleugje klasse geeft.
Kies het perfecte lint voor je projecten en laat je inspireren door onze collectie kleuren.
Elke gehaakte tas die met dit lint is gemaakt, zal een uniek stuk zijn dat zich onderscheidt door zijn glans en tijdloze stijl.

Extra informatie

kleur

2, 33, 23, 19, 8, 35, 3, 6, 29, 30, 24, 21, 36, 7, 27, 5